ANNONCE

15 og 17 år: Teenagere anholdt efter brande

4. juli 2019 10:08 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Ritzau Info

To brande gik ud over en børnehave og en Netto-forretning.

To drenge på 15 år og 17 år er blevet anholdt og sigtet for at stå bag brande ved en børnehave og i et supermarked i Korsør.

Teenagerne mistænkes for at være skyld i brandene, der særligt gik ud over en Netto-forretning.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den 15-årige er også sigtet for yderligere to påsatte brande i et legehus og i en skraldespand. Han blev onsdag formiddag varetægtsfængslet frem til 31. juli.

Den 17-årige blev fremstillet i grundlovsforhør senere onsdag, oplyser anklager ved Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi Søren Jensen til Sjællandske. Det er uvist, hvordan den 17-årige forholder sig til sigtelsen.

Artiklen fortsætter under videoen

Politikommissær Kenneth Lund fra Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi har til Sjællandske oplyst, at den 15-årige dreng nægter sig skyldig.

Børnehave slap med mindre skader

Børnehaven på Lilleskovvej slap med udvendige skader på facaden, og åbnede derfor dagen efter. Dog med begrænset adgang til udendørsområderne grundet efterforskningsarbejdet.

Netto-forretningen på Kjærsvej 68 er derimod hårdt medtaget og må holde lukket i flere uger.

– Det brændte inde under tagkonstruktionen i forretningen, og derfor foregik slukningsarbejdet både indvendig og udvendig. Der ligger derfor masser af vand i butikken, har vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tidligere sagt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu