ANNONCE

15 unge festdeltagere får corona-bøder

17. januar 2021 08:43 | Af: Newsbreak.dk

En fest i et beboerhus fik en brat ende

15 unge festdeltagere får corona-bøder
15 unge mennesker skal til lommerne efter en fest i et beboerhus. Modelfoto: Colourbox.

Citathistorie: TV Syd

Politiet satte lørdag aften en stopper for en fest i beboerhus i Horsens, hvor der trods forsamlingsforbud var 15 personer til stede.

Siden onsdag den 6. januar har forsamlingsforbuddet sat en grænse på maksimalt fem personer, når mennesker mødes udenfor eget hjem.

Det respekterer langt de fleste – men politiet oplever et stigende antal situationer, hvor især unge mennesker bryder reglerne.

Lørdag aften fik Sydøstjyllands Politi henvendelser om, at der var fest i et beboerhus i Horsens, hvor der var flere end fem personer til stede.

– Vores patrulje kunne konstatere, at der var 15 unge mennesker samlet, da vi ankom kort før klokken 23.30, oplyser vagtchef Torben Møller, Sydøstjyllands politi, til TV SYD.

De 15 deltagere i festen blev alle sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, hvilket som koster hver person en bøde på 2.500 kroner.

Det midlertidige forsamlingsforbud betyder, at det som udgangspunkt er ulovligt at afholde og deltage i indendørs og udendørs arrangementer, hvor der er flere end fem personer til stede.

Den afbrudte fest i Horsens er det seneste tilfælde af en række op til – og i – denne weekend, hvor både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi har konstateret, at forsamlingsforbuddet trodses.

Alene torsdag aften blev der uddelt 21 bøder i Esbjerg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu