16-årig brutalt dræbt med seks skud: Politiet slås også med disse sager

20. oktober 2017 13:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Senest med skuddrabet på en kun 16-årig dreng har politiet i Danmark flere betændte uopklarede sager.

På en spørgerunde for medier har Københavns Politi fredag oplyst, at liget af den kun 16-årige Servet Abdija er blevet obduceret. Han blev koldblodigt skudt ned ikke langt fra sin egen opgang i Ragnhildgade på ydre Nørrebro i København.

Obduktionen af den 16-årige Servet Abdija bekræfter, at han er ramt af seks skud, oplyser politiet. Skuddene er affyret fra tæt hold og minder derfor mest om en likvidering.

Efterforskningsleder Hans Erik Raben fra Københavns Politi fortalte ifølge Ritzau, at skuddene er affyret fra et enkelt våben.

– Vi er ikke færdige med resultaterne og de endelige undersøgelser, men obduktionen bekræfter den første antagelse: At han er ramt af seks skud, siger efterforskningslederen til Ritzau.

Henvendelser

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Raben ikke at oplyse, hvor på kroppen og hvordan den 16-årige er ramt.

Politiet mener, at den 16-årige dreng af albansk ophav blev opsøgt af en mindre gruppe, inden han koldblodigt blev skudt ned.

Fire dage efter den brutale nedskydning, der fandt sted ved den dræbtes hjem på ydre Nørrebro, har politiet modtaget 112 henvendelser fra borgere. Der er flere gange udsendt opfordringer til personer med viden i sagen. Politiet vil gerne høre fra disse, og desuden mener politiet, at der er flere børn/unge med vigtig information i sagen.

– De første afhøringer bekræfter os i vores første antagelse om, at drabet ikke har noget med bandekonflikten at gøre. Det bekræfter os i, at vi er godt på vej, siger Hans Erik Raben til Ritzau.

En af mange tragiske sager

Nedskydningen af den 16-årige Servet er en af flere uhyggelige sager, der har præget mediebilledet de seneste år. I galleriet over artiklen her kan du se eksempler på nogle af de værste sager, der endnu ikke er opklaret.

En af sagerne er det mystiske fund af et spædbarn i et bed ved en græsplæne tilhørende boligområdet Brinken i Glostrup. Her har politiet torsdag efterlyst viden om en person, der måtte have båret en rød Nike-jakke/trøje.

Liget af spædbarnet blev fundet mandag ved 14-tiden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu