16-årig dræbt med flere skud: Politiet udelukker dette spor

17. oktober 2017 09:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Københavns Politi efterforsker i skrivende stund sagen bredt.

Et halvt døgn efter, at en 16-årig dreng er blevet fundet dræbt af flere skud i en gård bag Ragnhildgade 48 i København, har politiet udelukket et muligt spor i sagen.

Således oplyser politiet på Twitter, at der ingen indikationer er på, at drabet skal ses som et bandeskyderi, altså en del af den iganværende og blodige bandekonflikt, der er gået ud over bandemedlemmer såvel som uskyldige borgere i København de seneste måneder.

Politiet har ikke meldt andet ud siden den pressemeddelelse, der blev udsendt sent mandag aften, hvor man kunne læse, at sagen for politiet startede 21.05. Her modtog politiet anmeldelsen om et skyderi i området omkring Ragnhildgade.

Fundet død af politiet

Den 16-årige dreng blev efterfølgende fundet i gården bag Ragnhildgade 48, og han blev senere erklæret død af en ambulancelæge. Københavns Politi efterforsker altså fortsat sagen, hvor man i pressemeddelelsen opfordrer vidner til at melde sig.

– Vi er fortsat i gang på stedet og vi kan ikke på nuværende tidspunkt fastslå, hvad der ligger bag skyderiet. Men vi har stort behov for at høre fra vidner, der har set noget af interesse op til skyderiet, samt de bekendte, som den 16-årige var sammen med tidligere mandag aften, sagde vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu