16-årig dreng sigtet for drab på lille pige

5. juli 2018 18:30 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Pigen blev fundet død få timer efter, at hun var forsvundet.

16-årig dreng sigtet for drab på lille pige
Der blev lagt bamser, blomster og hilsener efter, at Alesha blev fundet død. Foto: Scanpix.

En 16-årig dreng er blevet anholdt og sigtet, efter at en seks-årig pige blev fundet død i et skovområde på øen Bute i Skotland. Det skriver BBC.

Ifølge BBC blev pigen, Alesha MacPhail, fundet død mandag morgen få timer efter, at hun var forsvundet fra sine bedsteforældres hjem, hvor hun opholdt sig sammen med sin far. Hendes forsvinden blev anmeldt mandag morgen 06.25, og det lokale politi satte straks gang i en efterforskning af, hvad der var sket.

Torsdag er det så kommet frem, at politiet sigtede drengen torsdag eftermiddag. Han blev, ifølge politiet, anholdt onsdag. Det er uvist, om han kender pigen, og det er ligeledes uvist, hvad der skete i tiden, fra Alesha forsvandt, til hun blev fundet død.

– Hendes død har rystet lokalsamfundet, og det er bydende nødvendigt, at vi finder ud af, hvad der er sket, har Stuart Houston, repræsentant for politiet, udtalt til BBC.

Nu leger børn ikke ude mere

Da Alesha blev fundet død mandag, forlød det ikke fra politiets side, at hun var blevet udsat for en forbrydelse, og det fremgår ikke af de oplysninger, politiet har offentliggjort, hvad der gør, at den 16-årige dreng er blevet anholdt og sigtet.

– Jeg vil gerne takke lokalsamfundet for deres støtte og hjælp i forbindelse med efterforskningsarbejdet på øen, siger Stuart Houston i en pressemeddelelse.

Aleshas død har rystet lokalsamfundet. Det skriver The Sun, der har været i kontakt med en pårørende til familien, der fortæller, at fundet af Alesha var det værst tænkelige, der kunne ske. Siden har meget ændret sig på øen.

– Der er ferie, men i går aftes var der ikke ét barn ude og lege, lyder det fra den pårørende til The Sun.

Stuart Houston har, ifølge The Sun, opfordret alle, der kan bidrage til, at sagen bliver endeligt opklaret, til at kontakte politiet, også selvom én er blevet anholdt og sigtet i sagen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu