16-årig fundet gennembanket og nøgen ved legeplads

9. maj 2018 13:10 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Sagen er for retten, næsten to år efter, at drengen blev fundet.

15. juli 2016 blev en 16-årig dreng fundet nøgen på H.C. Petersensvej nær Legeparken i Kolding. Drengen var ilde tilredt, og Sydøstjyllands Politi afspærrede selve Legeparken i forbindelse med sagen, der endnu ikke er afsluttet, omend den nu er kommet for retten.

Jydske Vestkysten skriver, at en nu 18-årig ung mand er tiltalt for at have gennemtæsket den 16-årige dreng i en sådan grad, at offeret pådrog sig blødninger under den bløde hjernehinde, skader omkring øjnene, flere løse tænder og hudafskrabninger på hele kroppen.

Newsbreak.dk omtalte sagen over flere omgange, startende med nyheden om, at den 16-årige blev fundet, og legeparken afspærret.

Hvordan fik han skaderne?

Siden fulgte flere historier om sagen, hvor det lokale politi først var ude og tale om, at skaderne kunne være selvforskyldt hvilket dog hurtigt blev tilbagevist af politiet selv.

– Vidner har set den 16-årige tumle rundt i området stærkt beruset, hvor han er faldet til jorden fra stående stilling. Derfor arbejder vi blandt andet ud fra den teori, at en del af skaderne stammer fra drengens tumleri. Men vi kan ikke udelukke, at drengen også har været udsat for grov vold, sagde vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Newsbreak.dk.

Tiltalt nægter sig skyldig

Volden, den 16-årige blev udsat for, er et blandt mange tiltaltepunkter, den 18-årige mand er tiltalt for ved Retten i Kolding. Han nægter sig skyldig i sagen, der forventligt bliver afsluttet 6. juni, næsten to år efter, at det unge offer blevet fundet til at starte med.

Til den tid kan offentligheden få rettens ord for, hvad der var årsag til, at offeret var i den forfatning, han var, da han blev fundet 15. juli 2016. Offerets mor har udtalt sig til forskellige medier om sagen, blandt andet BT.

Hun har gjort det klart, at hun selv er sikker på, at sønnen fik tæsk, og repræsentant for lokalpolitiet i Kolding delte hendes holdning, da BT talte med ham.

– Han har fået rigtig mange bank, lød det fra Verner Pedersen fra politiet, ifølge BT.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu