16-årig motorcyklist flygter fra politiet

25. marts 2019 19:41 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 16-årig kan se frem til en række sigtelser efter en motorcykeltur søndag.

16-årig motorcyklist flygter fra politiet
En 16-årig havde lidt for travlt... på motorcykel. Foto: Scanpix

Søndag blev en patrulje opmærksom på en motorcykel, hvor føreren ikke havde hjelm på. Derfor valgte politiet at tænde både lygter og horn for at få føreren til at standse, men dette var ikke i motorcyklistens planer.

I stedet valgte føreren at dreje ned af cykelstien og kører i modsat færdselsretning ved Marselis Boulevard og derefter køre ind over græsarealet ved Dalgas Avenue, hvor han rammer ind i et træ – politiet antager, at det sker som følge af det glatte føre.

Betjentene steg ud af bilen og råbte efter føreren, men han valgte at tage flugten til fods. Her forcerede motorcyklisten flere hegn, som han sprang over. Flugten gik forbi Otto Mølsteds Kollegium og N.J. Fjords Gade.

De friske betjente var lige i hælene på ham og råbte flere gange, at han skulle stoppe. Og på et tidspunkt mister betjentene manden af syne.

Betjentene fortsatte dog eftersøgningen i området, hvor de efter kort tid fandt ham siddende ved en trappeopgang. Han var tydeligt forpustet og havde fået en flænge ved øjet. Manden forklarede, at han havde været udsat for et overfald, hvor han var blevet slået i hovedet, og at han var løbet væk fra gerningsmændene. Dette skulle være grunden til, at han var så forpustet.

Men den forklaring købte betjentene ikke, og den kun 16-årige dreng blev anholdt og sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand. Men herudover fulgte flere sigtelser, da han blev sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre motorcykel på cykelstien og modsat færdselsretningen og for lov om euforiserende stoffer, da betjentene fandt en klump hash i hans ene strømpe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu