16-årige dreng dræbt af flere skud i København: Nu fortæller politiet hvem han er

18. oktober 2017 13:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Familien til offer for nedskydning på Ragnhildgade indvilger i, at politiet bringer foto og navn.

Politiet offentliggør onsdag navn på og foto af den 16-årige dreng, der mandag aften blev dræbt af flere skud i København.

Servet Abdija blev fundet i en gård ved Ragnhildgade på ydre Nørrebro. Ifølge en pressemeddelelse er hans forældre indforstået med, at politiet bruger foto og navn i forbindelse med forsøget på at komme i kontakt med vidner i sagen.

Drabet blev begået ved 21-tiden mandag aften. Drengen blev fundet livløs i gården bag Ragnhildgade 48 på Ydre Nørrebro. Kort efter blev han erklæret død af en ambulancelæge.

Forsøger at klarlægge færden

I forbindelse med efterforskningen har politiet talt med offerets kammerater, og også billeder fra videokameraer forskellige steder indgår i opklaringsarbejdet.

Betjentene forsøger også ad den vej at klarlægge den 16-åriges færden i løbet af mandagen. Han boede hos sine forældre, der er albanere fra Makedonien. Den 16-årige var forældrenes eneste barn.

Politiet ønsker at komme i kontakt med folk, der har set den 16-årige Servet Abdija i tiden op til drabet cirka klokken 21.05 mandag aften 16. oktober 2017.

– Selv om vi også har en række andre spor at arbejde med, så er det vigtigt at vi hører fra alle vidner i denne sag. Så kontakt politiet – vi sidder klar ved telefoner, siger efterforskningsleder Hans Erik Raben.

Politiet har endnu ikke fundet det våben, der dræbte Servet Abdija.

Københavns Politi kan kontaktes på 33141448

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu