16-årig pige fra Aabenraa forsvundet efter bytur – fundet i god behold

24. juni 2012 14:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
16-årig pige fra Aabenraa forsvundet efter bytur - fundet i god behold
Billede mangler

Opdateret: Den 16-årige Aabenraa-pige bad sin mor hente sig klokke fire søndag morgen – men da moderen nåede frem, var hun væk. Nu er hun fundet.
 
En 16-årig pige er forsvundet efter en tur i byen i Aabenraa. Nu håber politiet, at hun kan findes ved hjælp af politihunde eller med offentlighedens hjælp.
 
Pigen ringede ifølge DR Syd til sin mor klokken fire søndag morgen fra Stegholt i Aabenraa. Hun bad om at blive hentet, fordi hun havde det dårligt. Men da moderen kom, var pigen ikke til at finde.
 
– Hun kan jo godt ligge og sove branderten ud et sted, men nu tør vi ikke vente med at lede længere, siger Bjarne Hoffmann fra vagtcentralen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til radiostationen.
 
Den 16-årige pige er cirka 170 cm høj og har sort kort hår. Hun var iført en grå jakke, blå/sorte cowboybukser og blå Converse-sko.
 
Ifølge politiet var pigen ikke sammen med andre, da hun ringede efter sin mor. Der er heller ikke længere noget signal fra hendes mobiltelefon.
 
Stegholt er i den sydlige del af Aabenraa. Det ligger tæt på stranden og på flere grønne områder, som politiet nu afsøger med hunde.
 
Kort efter middag oplyser politiet i Syd- og Sønderjylland, at den 16-årige pige er fundet i god behold.
/ritzau
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu