ANNONCE

Efterlyst efter hestemishandling

16. september 2020 16:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet beder offentligheden om hjælp.

En hest blev tidligere på måneden mishandlet hos Holbæk Rideklub. Nu efterlyser Midt- og Vestsjælllands Politi den mand, der er mistænkt for forbrydelsen.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at mishandlingen fandt sted Holbæk Rideklub, Ladegårdsalleen, 4300 Holbæk mellem torsdag den 10. september 2020 om aftenen og fredag den 11. september 2020 om morgenen, hvor sagen blev meldt til politiet.

Før politiet blev tilkaldt, blev hesten undersøgt af en dyrlæge, der konstaterede, at hesten var blevet mishandlet så voldsomt, at den måtte aflives.

Politiet skriver, at der ingen naturlig forklaring er på de skader, der blev konstateret i forbindelse med en obduktion af dyret, og nu prøver man altså at finde ud af, hvem der forvoldte skaderne.

Genkender du manden?

På videoklip, man kan se i toppen og bunden af denne artikel, ser man manden ankomme til stedet torsdag aften klokken cirka 22.48 for siden at forlade området omkring 01.49.

Politiet skriver, at manden ser ud til at bære en jakke over højre underarm, da han forlader stedet, og at han har en flaskelignende genstand i venstre hånd, da han forlader stedet. Politiet vil gerne tale med manden om, hvad han foretog sig området.

Her ses manden forlade området. Artiklen fortsætter under videoen. 

Den efterlyste mand har ifølge politiet følgende signalement:

25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse/skjorte, lange bukser og mørke sko.

Genkender man manden, bedes man kontakte Midt- og Vestsjælllands Politi på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu