ANNONCE

164 kilometer i timen: Stjerne kørte i døden

24. september 2019 19:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det bliver nu undersøgt om der også var alkohol involveret i ulykken.

I en voldsom trafikulykke med tre involverede biler mistede den amerikanske country-stjerne Kylie Rae Harris natten til 4. september livet på State Road 522 i staten New Mexico, USA. Det skrev flere amerikanske medier – herunder Huffington Post og Billboard dengang.

Men nu er der nyt i sagen om den 30-årige sanger, der var på vej til Big Barn Dance i Taos. Det er nemlig nu kommet frem, at Taos County Sheriff Office har færdiggjort sin efterforskning i den spektakulære dødsulykke, hvor den 16-årige pige Maria Elena Cruz også gik bort.

Den nye rapport fortæller, at datasættet fra bilerne viser, at der er sket to kollisioner i forbindelse med ulykken.

– Og at hastighed bestemt har været en betydelig faktor, siger Taos Countys sheriff Jerry Hogrefe til Taos News ifølge Fox News.

Voldsom kollision

Politiet i Taos har prøvet at genskabe ulykken og her står det klart, at sangeren Kylie Rae Harris, der kørte en Chevrolet Equinox, kørte med vanvittige 102 miles i timen, hvilket svarer til, at hun kørte med 164 kilometer i timen.

I ulykken kørte Kylie Rae Harris ind i bilen med Maria Elena Cruz, der til sammenligning kørte 51 miles i timen, hvilket er 82 kilometer i timen. Maria Cruz’ far var en af de redningsfolk, der rykkede ud til ulykken – og det var her, at han fandt sin datter død ved ankomsten.

Ifølge AP var der alkohol indblandet i ulykken, men Taos sheriff-kontor afventer stadig en rapport, der skal blotlægge om der har været alkohol involveret i ulykken.  Men det er siden hen kommet frem, at Kylie Rae Harris i 2017 blev arresteret for at have kørt spirituskørsel. Dengang havde hun en promille, der var næsten dobbelt så høj som det tilladte.

Tweetede

Kort før sin død blev der lagt et opslag på Kylie Rae Harris Twitter-konto, hvori der stod:

Der er benzin tilbage til 46 miles, og jeg er 36 miles fra den nærmeste tankstation. Kære baby Jesus. Vær så venlig ikke at lade mig strande her i New Mexico“.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu