17-årig dræbt: Medstuderende anholdt

13. december 2017 21:18 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den unge mands liv stod ikke til at redde.

En 17-årig ung mand er i dag blevet dræbt på et gymnasium i Stockholm, Sverige. Det skriver Aftonbladet. Politiet har anholdt en mistænkt i sagen, en ung mand der også var elev på skolen. Det skriver Aftonposten. Politiet blev kaldt ud til skolen efter anmeldelser om knivstikkeri. Da politiet dukkede op, var den mistænkte stukket af.

Efter at have modtaget et signalement af den mistænkte og “andre oplysninger” kunne politiet anholde en 16-årig dreng, der er mistænkt i sagen. Skolen er blevet afspærret, mens politiets teknikere indsamler tekniske spor, og der skal nu afhøres en række vidner.

Det 17-årge offer blev bragt på hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde. Den 17-årige dreng var asylansøger, uden familie i Sverige. Politiet har dog formået at kontakte hans pårørende alligevel og fortælle dem, hvad der er sket.

Folk flygtede

Et vidne fortæller til Aftonbladet, at han så 20-30 mennesker flygte fra skolen, efter at den unge mand blev stukket ned. Knivangrebet fandt sted ved middagstid, og skolen blev efterfølgende lukket. Det er dog meningen, at den skal genåbne torsdag, og ifølge Aftonbladet vil skolens ledelse nu undersøge muligheden for at skærpe sikkerheden på stedet.

Læs hele historien hos Aftonbladet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu