ANNONCE

17-årig mistænkt for at smide barn ned fra tag

4. august 2019 19:49 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Barnet er i kritisk tilstand.

En 17-årig dreng er blevet anholdt af politiet i London, mistænkt for at smide en seks år gammel dreng ud fra taget af en 10 etager høj bygning. Det skriver politiet i London i en pressemeddelelse.

Bygningen er Tate Modern museet, og politiet blev tilkaldt til stedet søndag eftermiddag 14.40 lokal tid. Den seksårige dreng landede på et tag, fem etager længere ned.

BBC har talt med Nancy Barnfield, der befandt sig indenfor på 10. etage søndag eftermiddag. Hun fortæller, at hun hørte et højt brag, hvorefter en kvinde skreg “hvor er min søn?!”

Det seks år gamle offer blev behandlet på stedet og fløjet på hospitalet med helikopter. Han er i kritisk tilstand, og hans familie er informeret.

Flere vidner så det

En ansat på museet, som BBC også har talt med, siger, at der var “en hel del vidner”, der så drengen falde fem etager ned.

Politiet skriver, at flere af de tilstedeværende på tagterrassen er i færd med at fortælle politiet, hvad de så.

Politi og redningsmandskab blev tilkaldt omkring klokken 14.40 lokal tid (15.40 dansk tid).

Politiet skriver, at den 17-årige og den seks-årige ikke umiddelbart kender hinanden. Den 17-årige blev på tagets udsigtsplatform. Han blev anholdt på stedet, mistænkt for forsøg på manddrab.

Museets sikkerhedsvagter lukkede dørene, til politi og redningsmandskab kom.

Tate Modern var i 2018 den mest velbesøgte turistattraktion i Storbritannien med 5,9 millioner gæster, viser tal fra den britiske turistindustri ifølge BBC.

Museet er lukket resten af søndagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu