ANNONCE

17-årig ramt af skud: Politiet efterlyser vidner

22. januar 2020 11:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det var en 17-årig dreng fra Greve, der blev ramt af skud tirsdag aften.

Tirsdag aften blev der affyret skud på Karlemosevej i Køge. Onsdag morgen oplyste Midt- og Vestsjællands Politi, at en person blev ramt af skud.

Politiet oplyser nu, at der er tale om en 17-årig dreng fra Greve, som meldes udenfor livsfare, fremgår det af en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Intensiv lægebehandling

Klokken 22.40 blev Midt- og Vestsjællands Politi klar over, at der havde været et muligt skyderi på Karlemosevej i Køge, fordi en såret person havde henvendt sig på en skadestue.

Han var nemlig blevet ramt af skud. Der er ifølge politiet tale om en 17-årig dreng fra Greve.

Den 17-årige har siden skyderiet været under intensiv lægebehandling og meldes uden for livsfare.

Afspærrede område

Da Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen blev Karlemosevej, Stensbjergvej og dele af Lyngbækkeparken og Stensbjerg Huse spærret, hvor der blev foretaget tekniske undersøgelser.

I området fandt politiet bevis på, at der var blevet skudt. De afskudte patronhylstre, politiet fandt, skal nu undersøges nærmere.

Et drabsforsøg

Midt- og Vestsjællands Politi behandler sagen som et drabsforsøg, hvor politiet efterforsker bredt for at klarlægge mulige mistænkte og et eventuelt motiv for skyderiet.

Den 17-årige har ikke kunnet bidrage til videre oplysninger i sagen.

Politiet er i særdeleshed interesseret i at komme i kontakt med personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet eller adfærd hos personer i området omkring Karlemosevej og Ølby Station op til klokken 22.40 tirsdag den 21. januar 2020.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu