ANNONCE

17-årig stak af i stjålet varevogn og kørte galt

29. december 2020 16:01 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Biljagten endte brat.

17-årig stak af i stjålet varevogn og kørte galt
Jagten endte først da en politihund fik fat i teenageren. Arkivfoto.

En kun 17-årig biltyv kørte natten til tirsdag galt, da politiet jagtede ham gennem Aarhus-forstæderne Viby og Højbjerg.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet fik i første omgang øje på bilen, en varevogn, klokken 23.55 på Sønderhøj i Viby. Den var kort forinden meldt stjålet fra en boligforening i området.

Patruljen satte efter varebilen for at standse den, men da patruljen tændte for udrykningen, forsøgte føreren af varebilen at stikke af.

Jagten gik ad Christian Xs vej, over for rødt lys flere gange indtil den endte på Bushøjvej, hvor den kørte op på en cykelsti og ind i to bomme, da vejen ender blindt.

Det fik varebilen til at blive skubbet ind i en stor sten, så den ikke kunne køre videre.

Føreren sprang herefter ud af varebilen og forsøgte at løbe fra stedet. Betjentene råbte flere gang til ham, at han skulle standse, men den 17-årige fortsatte og blev i stedet bragt til standsning af en politihund.

Den 17-årige blev anholdt og sigtet for indbrud i kontor, brugstyveri af varebilen, kørsel uden førerret, for at køre over for rødt og for besiddelse af en mindre mængde narko.

I bilen sad desuden en 19-årig mand, som ligeledes blev anholdt og sigtet for indbrud i kontor og for brugstyveri af varebilen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu