17-årige Anna-Marie: Støt mine større bryster

12. marts 2012 22:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
17-årige Anna-Marie: Støt mine større bryster
Billede mangler

Støt mine større bryster: Anna-Marie Thomsen, der også kaldes Arhne eller bette, fra Silkeborg er 17 år. Men trods sin unge alder er hun ikke i tvivl om, hvad hun ønsker sig: Større bryster.
 

Derfor har hun oprettet en hjemmeside med det meget sigende navn bettebryster hvorfra hun håber at kunne indsamle penge nok til nogle nye og større bryster.

”Jeg synes de er alt for små, og så synes jeg ikke, at de sidder, som bryster skal, siger Anna-Marie Thomsen, der til daglig går i 2.g., til dr.dk.

På hjemmesiden har hun lagt et billede ud af sig selv, så folk kan se, at hun mener det alvorligt, at hun gerne vil have større bryster. Hun kan dog godt forstå, hvis der er nogle, der ryster på hovedet af hendes ønske om større bryster. Men hun siger:
”Jeg kan ikke skaffe pengene selv, og jeg håber, at en operation kan få mig til at acceptere mig selv, for den jeg er, i stedet for at jeg skal gå og være ked af det hele tiden over min krop og den måde jeg ser ud.”

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu