18-årig kvinde dræbt i frygtelig ulykke: Mands skæbne vurderes lige nu

8. februar 2018 13:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Kvinden blev dræbt på stedet.

Video: Local Eyes

En 18-årig kvinde fra Odense blev torsdag morgen dræbt i en højresvingsulykke, da en lastbil ramte hende. Kvinden var på cykel, da lastbilen svingede til højre. Ulykken blev anmeldt klokken 09.40 torsdag morgen, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Se mere video hos Local Eyes.

Ulykken er sket i T-krydset ved Svendborgvej og Drejebænken i det sydøstlige Odense. Politiet var allerede ved anmeldelsen klar over, at der var tale om en meget alvorlig ulykke, fremgår det. Politiets undersøgelser på stedet viser indtil videre, at lastbilen kom kørende ad Svendborgvej og skulle dreje ind på Drejebænken.

I krydset holdt lastbilen for rødt lys, mens den 18-årige cyklist gjorde det samme.

Begge satte i gang ved grønt lys, hvor cyklisten kørte ligeud og lastbilen svingende til højre. Cyklisten blev dræbt på stedet“, skriver politiet. Det faktum har dog vakt en smule undren, så Fyns Politi efterlyser vidner til den tragiske ulykke.

Undersøgelser af lyskrydset har nemlig påvist, at uheldet ikke burde kunne ske. Der er nemlig rødt for cyklister, så længe der er grønt for biler – og omvendt. Politiet har ikke haft held til at finde vidner med konkret viden om, hvem der i ulykken har haft grønt lys.

I den anledning efterlyser Fyns Politi vidner, der har oplysninger omkring lysreguleringen på uheldstidspunktet“, står det i pressemeddelelsen. Vidner kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Lastbilchaufføren, der er ukrainer, er anholdt og befinder sig på politigården i Odense, hvor han skal afhøres med hjælp fra en tolk. Der er ikke mistanke om, at chaufføren er påvirket af alkohol eller andet. Det vil i løbet af dagen blive afklaret, om chaufføren skal fremstilles i grundlovsforhør.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu