ANNONCE

18-årig og 22-årig sigtet for flere forbrydelser

13. august 2019 07:02 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

To bulgarske statsborgere er sigtet for flere tilfælde af tricktyverier. De er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

18-årig og 22-årig sigtet for flere forbrydelser
En 18-årig kvinde og en 22-årig mand er sigtet for flere tilfælde af tricktyverier i den sydlige del af Jylland. Foto: Torben Hansen/ Arkiv

Syd- og Sønderjyllands Politi har den seneste tid været på jagt efter et par tricktyve, der har hærget i flere sønderjyske byer. En 18-årig kvinde og en 22-årig mand blev søndag aften anholdt i forbindelse med flere tilfælde af tricktyveri.

Makkerparret blev mandag sigtet for flere forhold ved et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anholdt i Vejen

Søndag aften omkring klokken 21.20 kunne en patrulje i Vejen anholde to personer. Personerne genkendte betjentene fra overvågningsvideo i forbindelse med et tricktyveri i en butik i Vejen Kommune.

Men det skulle vise sig, at de to anholdte havde meget mere på samvittigheden. For tricktyveriet i Vejen er ikke det eneste, som de to personer angiveligt har været indblandet i.

Hærget flere byer

Det er ikke kun Vejen, der har haft besøg af de to tricktyve. De har også været et problem i Grindsted, Horsens, Ølgod og Brædstrup.

Den 18-årige kvinde er blevet sigtet for seks forhold, mens den 22-årige mand er sigtet for tre forhold.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Kvinden har erkendt et af de forhold, som hun er sigtet for. Manden nægter sig skyldig i samtlige forhold.

Varetægtsfængslet

Makkerparret er ved et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet i fire uger. De har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at der med tiden måske kan tilføjes yderligere sigtelser i sagen. Udover det har politiet ikke yderligere oplysninger af hensyn til den fortsatte efterforskning af sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu