ANNONCE

18-årig stjal en meget alternativ gave til kæresten

23. juni 2017 19:56 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En ung mand og hans kæreste blev anholdt. På grund af en hestetrailer.

18-årig stjal en meget alternativ gave til kæresten
Både giveren og modtageren af en hestetrailer blev anholdt. Modelfoto: Colourbox.

For mange giver det næsten lige så stor glæde at give en gave, som at modtage en. Om det var det, der var indledningen til et lettere aparte tyveri, vides dog ikke. Én ting er dog sikkert – man skal ikke stjæle gaven til sin kæreste.

Det må en ungersvend fra Randers sande, efter han ville glæde sin kæreste med en større gave. Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Den 18-årige ville give hende en trailer til hendes hest. Her er historien:

En 18-årig ung mand ville gøre sin kæreste glad og give hende en trailer til hendes hest, men det endte med, at både han og kæresten blev anholdt onsdag klokken 23.40 på en adresse i Randers NV.

Den retmæssige ejer af hestetraileren, der blev stjålet i Havndal, opdagede nemlig sin hestetrailer til salg på Facebook. Politiet dukkede op på adressen, hvor hestetraileren blev solgt fra.

Her traf de en 17-årig kvinde, der påstod, at hun havde købt hestetraileren for flere måneder siden. Historien blev bekræftet af kvindens 18-årige kæreste.

Et hurtigt tjek af stelnummeret viste dog, at det var samme hestetrailer, der var blevet stjålet i Havndal dagen før.

Begge anholdt

Derfor blev den 17-årige kvinde anholdt og sigtet for tyveri.

På politistationen indrømmede den 18-årige mand, at det var ham, der havde stjålet traileren til sin kæreste. Hun havde dog ikke haft brug for den til sin hest alligevel, og de havde derfor besluttet at sætte den til salg.

De havde herefter samstemt forklaringen, om at den var købt for flere måneder siden. Både mand og kvinde blev sigtet for tyveriet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu