18-årig pige voldtaget i pirattaxa: Politiet søger vidner

22. oktober 2018 12:36 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 18-årig pige blev voldtaget efter at have taget en pirattaxa. Nu efterlyser politiet vidner, der kan hjælpe med at finde gerningsmanden.

18-årig pige voldtaget i pirattaxa: Politiet søger vidner
I Vejle blev en 18-årig kvinde voldtaget efter at have taget en pirattaxa. Foto: Colourbox

Sydøstjyllands Politi søger lige nu efter hjælp, efter at en ung pige blev voldtaget i weekenden. Pigen troede, at hun havde taget en taxa, men efterforskning af sagen har nu vist, at det formodentligt var en pirattaxa, som hun havde taget.

Den private, der kørte bilen havde tilbudt at køre pigen hjem, præcis som var det en taxa. Den 18-årige havde taget taxaen fra midtbyen i Vejle, hvor hun ville have et lift fra området, der i Vejle hedder Dæmningen. Hun havde hoppet ind i taxaen omkring klokken 2.40 natten mellem lørdag og søndag. Derefter bad hun om at blive kørt til sit hjem, hvorfor bilen kørte ud af byen i sydlig retning via Koldingvej og Højen.

Men kort før at pigen var hjemme gik det galt. Taxaen stoppede – og chaufføren af bilen begik voldtægten.

Politiet vil have hjælp

Derfor har Sydøstjyllands Politi nu udsendt en pressemeddelelse, hvor de beder om hjælp til at identificere bilen, ejeren eller chaufføren. Særligt beder politiet om hjælp fra folk, der har bemærket en af de såkaldte pirattaxaer.

Bilen beskrives som en mørk stationcar, mens at chaufføren beskrives som en mand omkring de 40 år og cirka 180 centimeter høj. Han er almindelig af bygning og talte dansk, men havde et mellemøstligt udseende. Ifølge vidneudsagnet var han iført mørkt tøj.

Newsbreak.dk har forsøgt at kontakte Sydøstjyllands Politi for yderligere oplysninger.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu