ANNONCE

18-årig varetægtsfængslet – sigtet for to voldtægter i Viborg

29. august 2012 15:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
18-årig varetægtsfængslet - sigtet for to voldtægter i Viborg
Billede mangler

18-årig mand sigtet og varetægtsfængslet for to voldtægter i Viborg – den sigtede nægter sig skyldig. 
 
En dommer i Viborg har onsdag eftermiddag varetægtsfængslet en 18-årig mand fra lokalområdet. Han er sigtet for to voldtægter.
Ifølge TV Midt/Vest vurderede dommeren dog, at der i politiets bevismateriale i sagen kun er grundlag for at fængsle manden på baggrund af den ene voldtægt.
De to voldtægter er sket i løbet af sommeren, oplyser lokalpolitiet i Viborg.
– Han blev anholdt tirsdag klokken 15.40, og vi vil ikke sige, hvad der gør, at vi har anholdt ham, siger vicepolitikommissær Poul Østergaard til Ritzau.
De to voldtægter, som sagen drejer sig om, er begge foregået i Viborg i løbet af sommeren.
Den første skete den 24. juni, hvor en 20-årig kvinde blev voldtaget i en opgang i byen. Det er den voldtægt, som dommeren valgte at fængsle manden for.
Godt en måned senere, den 27. juli, blev en 15-årig pige voldtaget i en opgang på et kollegium i Viborg.
Selv om dommeren ikke vil fængsle den 18-årige mand for voldtægten mod den 15-årige, opretholder politiet sigtelsen i sagen, mens efterforskningen fortsætter.
Skulle kriminalbetjentene støve nye spor op, kan man senere forsøge at få denne voldtægt til også at indgå i fængslingsgrundlaget.
Den 18-årige mand nægter sig skyldig i de rejste sigtelser, og han har ifølge TV Midt/Vest kæret afgørelsen om fængsling til Vestre Landsret.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu