ANNONCE

Sex-aktion: 18 udenlandske prostituerede anholdt

24. maj 2013 09:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sex-aktion: 18 udenlandske prostituerede anholdt
Den 41-årige kvinde fra Nigeria blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København. Arkivfoto: Colourbox

Resultatet af en politiaktion natten til fredag er, at betjente fra Københavns Politi har anholdt 18 kvinder med udenlandsk herkomst på Vesterbro. De er alle prostituerede og sigtet for at overtræde udlændingeloven ved at arbejde i Danmark uden at have tilladelse til det.

 

Ifølge Københavns Politi har både ordensmagten og beboerne på Vesterbro oplevet en udvikling i prostitutionsmiljøet, så der nu hver aften og nat står adskillige afrikanske prostituerede og tilbyder sig til mænd i kvarteret fra Tivoli til Gasværksvej og omkring Istedgade. Så aggressivt, at det sker, selv om mændene har både kone og børn med sig.

Og får kvinderne bid, ordner de forretningerne i gårde, trappeopgange og i områdets klubber – til stor ulempe for områdets beboere og forretningsdrivende.

Alle 18 kvinder bliver sigtet og afhørt af politiet, så betjente kan afdække de prostitueredes arbejde, men også at finde ud af, om kvinderne har været indblandet i eller udsat for anden kriminalitet som eksempelvis menneskehandel. De vil samtidig blive tilbudt en samtale med repræsentanter fra Center Mod Menneskehandel, der står for at håndtere regeringens handlingsplan mod menneskehandel. Blandt andet opsøger de netop udenlandske prostituerede.

Herudover vil politiet have fremstillet kvinderne i grundlovsforhør for arbejdet uden tilladelse og kræve, at de bliver udvist af landet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu