ANNONCE

Blitz, klip og farvel kørekort

18. november 2020 21:33 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Det er ikke første gang i det område.

Østjyllands Politi havde mandag syv fotovogne ude på forskellige veje på Djursland for at måle trafikanternes fart. 7665 bilister kørte forbi fotovognene på vejene omkring Rønde, Tåstrup, Ebeltoft, Grenaa og Fausing

En del af dem blev blitzet – 216, for at være helt nøjagtigt.

Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

De fleste af bilisterne får nu en hilsen i form af en bøde, men to kørte så stærkt, at de også står til at få frakendt kørekortet, mens 22 kan se frem til et klip.

“Værst stod det til på motortrafikvejen ved Rønde, hvor 83 bilister blev mål til at køre for stærkt. 12 af dem får oveni bøden et klip i kørekortet.”, skriver politiet.

Ikke første gang

Østjyllands Politi har tidligere været i området. 

I juni uddelte politiet 47 klip og 12 betingede og ubetingede frakendelser. På fire timer.

– Det er trist, siger Amrik Chadha, sagde politikommissær i Østjyllands Politis færdselsafdeling, dengang til Newsbreak.dk.

En bilist målt til at køre over 200 kilometer i timen på motorvejen, og han fik inddraget sit kørekort på stedet, efter det var lykkedes en betjent at indhente ham..

På landevejen ved Syvveje standsede betjentene en mand, der blev målt til at køre 130 kilometer i timen, hvor han højst måtte køre 80. Manden viste sig at være tydeligt beruset, så han blev anholdt og kan nu se frem til en stor bøde og frakendelse af førerretten.

– Fart er den største dræber i trafikken, og resultatet tirsdagens indsats viser, at der er en del, som desværre ikke har respekt for færdselsreglerne, siger Amrik Chadha.

Antallet kom ikke bag på politikommissæren – det var nemlig omkring det samme, som en tidligere indsats for tre uger siden i samme område.

– Det tyder på, det er et mønster. Kuglepennene var nærmest rødglødende, sagde han.

Det kan tirsdagens indsats give ham ret i.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu