Teenager dræbt af kniv: Denne bil efterlyses

23. januar 2019 14:10 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet efterlyser personer, der kan give oplysninger om en sort Audi.

Nytårsnat blev en 19-årig mand stukket ihjel. Tre andre blev såret.

Politiet har tidligere søgt efter vidner til episoden, og nu efterlyses en helt speciel bil.

Du kan se billeder af den i galleriet over artiklen.

Det hele skete i område omkring Borgergade/Gothersgade i København. Og det er netop fra Gothersgade, man nu frigiver billeder af den en sort Audi, der har interesse for politiet.

Den sorte Audi stationcar har et registreringsnummer, der formentlig starter med bogstaverne BD, oplyser Københavns Politi.

En sådan bil kørte klokken cirka 04.15 kort efter drabet ad Gothersgade i retning mod Kongens Have.

Det er politiets opfattelse, at bilen er interessant for efterforskningen og personerne i den kan have vigtig viden om drabet.

Har du oplysninger om bilen, kontakt Københavns Politi på telefonnummer 114.

Sagen kort

På et tidspunkt opstår der højtlydte uoverensstemmelser mellem to grupper unge mænd, hvilket fører til knivdrab på en 19-årig mand. Tre af hans venner, alle 20 år gamle, bliver såret i samme angreb. De er alle uden for livsfare.

De unge mænd har først befundet sig foran 7-Eleven i Gothersgade, hvor de kommer op og skændes højlydt. De bevæger sig så et kort stykke ind i Borgergade, hvor selve knivoverfaldet sker foran en restaurant i nummer 2.

– Der var rigtig mange mennesker på gaden på det tidspunkt, og vi håber meget, at vi i dag kan komme i kontakt med nogle af dem,har leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling, tidligere udtalt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu