19-årig beskudt i Bagsværd

18. marts 2013 19:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
19-årig beskudt i Bagsværd
Billede mangler

Mandag eftermiddag blev der affyret mindst fire skud mod en 19-årig mand ved et pizzeria på Triumfvej 41 i Bagsværd, skriver bt.dk.

 

Episoden blev anmeldt klokken 15.21, og kort efter skudepisoden blev en sort Citroën stukket i brand ved Mørkhøj Bygade. Det var angiveligt en mand fra denne bil, der affyrede skuddene.

Politiet oplyser, at den 19-årige netop var trådt ud af pizzeriaet og drak det sidste af sin sodavand, da den sorte Citroën C3 kørte forbi ham og affyrede mindst fire skud ud ad det bagerste vindue. Manden slap uskadt. I stedet ramte tre af skuddene en parkeret bil og et af skuddene gik gennem pizzeriaets vindue.

Den chokerede 19-årige er stadig i politiets varetægt.

– Han er ikke kendt af politiet og har ikke relation til bandemiljøet. Han er chokeret og meget ked af det, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Kim Madsen ifølge bt.dk.

Politiet efterforsker stadig sagen.

– Bilen er en sort Citroën C3, årgang 2012 med nummerpladen JF 26 646. Hvis nogen har set den eller har oplysninger om sagen, må de gerne ringe til politiet på 4386 1448 eller 114, siger Kim Madsen.

Skyderiet i Bagsværd er det seneste i rækken af skudepisoder, der i de sidste par uger har hærget i Hovedstadsområdet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu