19-årig slap mirakuløst fra motorvejsulykke

23. februar 2013 20:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
19-årig slap mirakuløst fra motorvejsulykke
Billede mangler

Lørdag aften slap en 19-årig mand nærmest mirakuløst fra en ekstremt voldsom trafikulykke, der kunne have kostet ham livet.

 

»Vi fik en melding kort før klokken 18 om en alvorlig ulykke, hvor en bil var brudt i brand, og i første omgang frygtede vi, at den havde kostet menneskeliv,« fortæller vagtchef Lars Mogensen fra Midt og Vestsjællands Politi til BT.

Den unge mand, der kørte den forulykkede bil, var på vej mod nord på Køge Bugt Motorvejen.

»Han ramte nogle rumleriller på vejen. Det gjorde ham nervøs, hvorefter han rev rattet kontra, og så mistede han herredømmet over vognen,« fortæller Lars Mogensen.

»Det bevirkede, at han ramte autoværnet, hvorefter bilen blev slynget op i luften over autoværnet, hvor han så ramte et skilt. Til sidst ramte bilen hårdt ind i en bropille. Og lige efter kollisionen brød bilen i brand.«

»Men der må være nogen der har holdt hånden over den unge mand, for han er så heldig, at han stort set ikke er kommet til skade. Han slap ud af bilen ved egen hjælp,« siger vagtchefen, der bruger betegnelsen »mirakuløs« om udgangen på ulykken.

»De eneste skader, han umiddelbart har fået, er nogle rifter på sine hænder. Indimellem er der nogen, der er så heldige, at det næsten ikke er til at tro på, og det er jo dejligt,« siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 19-årige er nu for en sikkerheds skyld kørt til undersøgelse på Køge Sygehus.

»Det er trods alt store påvirkninger, man bliver udsat for, når man bliver slynget sådan rundt som det var tilfældet ved denne her ulykke, som nærmest var helt James Bond-agtig,« siger Lars Mogensen til BT.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu