19 fremstillet i grundlovsforhør efter joint-aktion

28. februar 2013 13:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
19 fremstillet i grundlovsforhør efter joint-aktion
Billede mangler

Grundlovsforhøret mod 19 personer er torsdag gået i gang i Københavns Byret, efter politiet onsdag ransagede 31 adresser i en stor koordineret joint-aktion i hovedstadsområdet.

 

De 19 personer, som blev fremstillet i byretten, er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 191, som omhandler handel med euforiserende stoffer. Sigtelserne om produktion af joints spænder fra seks til otte kilo hash og helt op til sager med 175 kilo hash.

»Vi fortsætter arbejdet i dag, og vi har allerede to personer mere, vi gerne vil have fremstillet i dag, end de allerede planlagte 19. Det vurderer vi i øjeblikket sammen med vores dygtige jurister, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen til Berlingske Nyhedsbureau.

Politiet har prioriteret at gøre onsdag aftens sigtelser klar til grundlovsforhøret torsdag, og de har derfor ikke en samlet opgørelse over det beslaglagte gods endnu.

»Der er fundet en hel del færdige joints, tomme rør og papir til produktion af joints, støvmasker, gryder til opvarmning af hash samt diverse kværne, der har været brugt til forarbejdning af blandingstobakker,« oplyser han.

Politikommissæren forventer at fremstillingerne i byretten er gennemført tidligt torsdag aften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu