ANNONCE

20-årig dræbt af bil: Hvor er denne chauffør?

8. marts 2021 09:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 20-årige var på vej hjem fra en fest på cykel, da han blev påkørt af en bil

20-årig dræbt af bil: Hvor er denne chauffør?
Det var her på Aalborgvej i Vesløs i Thy ulykken skete. Foto: Øxenholt Foto.

Hvem er den lastbilchauffør, der natten til lørdag den 27. februar kørte på Aalborgvej i Vesløs kort før klokken 04.20? Det spørgsmål prøver Midt- og Vestjyllands Politi fortsat at besvare uger efter, at en 20-årig mand blev påkørt og dræbt i en trafikulykke på Aalborgvej.

Lastbilchaufføren har ikke haft noget med ulykken at gøre, men han var i området, og politiet vil meget gerne høre fra ham. Hans vidneudsagn kan være med til at give det fulde billede af, hvad der skete, før den 20-årige mistede livet.

– Det ville være fint, hvis han henvendte sig, siger politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jørgen Jensen, til Newsbreak.dk.

Kunne ikke undgås

Den 20-årige havde været til fest i Vesløs, og da han skulle hjem, ringede han til sin familie for at blive hentet.

Han lånte en cykel og kørte familien i møde. Ifølge politiet kørte den unge mand uden lys midt om natten, da ulykken skete.

Politiet blev kontaktet kort før klokken 04.30, da en 29-årig mand ringede 1-1-2 for at fortælle, at han havde påkørt noget, muligvis en cyklist.

– Han fortæller, at han blændede ned, da han mødte en modkørende lastbil. Da han blænder op igen, står den unge mand lige foran ham på vejen. Han havde ikke en chance for at undgå påkørslen, har Jesper Brøndum, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, tidligere sagt til Newsbreak.dk.

Indsamler viden

En bilinspektør blev efter ulykken kaldt ud til stedet, og hos politiet venter man nu på, at bilinspektørens rapport kommer politiet i hænde.

Indtil da ønsker man hos politiet ikke at sige mere om, hvad man tror, der hændte i forbindelse med ulykken. Jørgen Jensen siger dog til Newsbreak.dk, at man har en god fornemmelse af, hvad der er sket.

Det er ifølge Jørgen Jensen umiddelbart ikke afgørende for sagen, at lastbilchaufføren henvender sig.

Man vil dog stadig gerne i kontakt med manden, da hans udsagn kan give et mere fyldestgørende billede af, hvad der skete i tiden op til, at den unge mand blev ramt af bilen.

Politiets første undersøgelser fra stedet viste, at cyklen var blevet kørt over af bilen. Det er dog uvist, om den unge mand væltede på cyklen, før han blev ramt af bilen. Her kan lastbilchaufføren måske hjælpe.

– Vi vil bare gerne have, at han taler med os, siger Jørgen Jensen til Newsbreak.dk.

Efterlysningen

Den lastbilchauffør, der er efterlyst, kørte på Aalborgvej Vesløs den 27. februar omkring 04.20. Han kørte i retning fra øst mod vest.

Politiet opfordrer lastbilchaufføren til at henvende sig til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu