20-årig dræbt af ulovlig alkohol på populært feriested: Nu har regeringen beslaglagt 38.000 liter

18. august 2017 22:22 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Den 20-årige druknede i en hotelpool på et populært feriested, efter hun havde drukket et enkelt shot af det ulovlige alkohol.

20-årig dræbt af ulovlig alkohol på populært feriested: Nu har regeringen beslaglagt 38.000 liter
Kvinden døde på et populært turisthotel tæt på Cancun i Mexico. Arkivfoto: SCANPIX

En 20-årig amerikansk kvinde mistede livet, fordi hun fik serveret og drak ulovligt alokohol på det resort, hun var på ferie på sammen med sin familie. Det skriver Daily Mail.

Nu har den mexicanske regering beslaglagt 38.000 liter ulovlig alkohol og har foretaget en razzia af 31 hoteller og natklubber i turistområdet for at forhindre lignende sager.

Tog et fatalt shot

Hotellerne og natklubberne ligger i Cancun og Playa del Carmen, og regeringen mistænker dem for at servere det ulovlige alkohol til deres kunder.

Myndighederne har også lukket en bar på hotellet Iberostar Paraiso Maya, hvor en 20-årig kvinde fra Wisconsin drak dårlig alkohol, besvimede og druknede i hotellets pool.

20-årige Abbey Conner var på ferie med sin bror, mor og stedfar sidste januar, da hun døde. Hun havde svømmet i poolen sammen med sin 22-årige bror Austin, da de svømmede hen til en bar ved siden af poolen og blev tilbudt et shot sammen med en helt gruppe.

Familie slukkede for respirator

Austin fortæller, at han kan huske, at de to svømmede rundt i poolen kort efter, de havde drukket shotet, men så er alt sort.

De blev begge fundet flydende i poolen noget tid senere. Abbey lå med ansigtet nedad og trak ikke vejret. Austin havde en stor bule på sit hovede og havde fået en alvorlig hjernerystelse.

De blev sendt på hospitalet, hvor Abbey blev stabiliseret, inden hun blev fløjet til Florida for videre behandling. Kort efter konkluderede lægerne, at den unge kvinde var hjernedød og det blev besluttet at slukke for respiratoren.

Sagsøger hotel

Søskendeparret er ikke de eneste på hotellet, der har besvimet, efter de har drukket lidt eller en smule alkohol, der er blevet serveret af hotellet.

De mange tilfælde fik sidste måned det amerikanske udenrigsministerium til at advare amerikanske turister, der skulle til Mexico, om det ulovlige alkohol. Fredag kom nyheden om konfiskeringen frem af den mexicanske regering på en pressekonference.

Iberostar, der ejer hotellet, hvor Abbey døde, har sagt i en udtalelse, at firmaet følger de strenge standarder og kun køber forseglede flasker af alkohol, der overholder alle standarder, der kræves af myndighederne.

Familien sagsøger lige nu hotelfirmaet, fordi det ifølge familien har nægtet at samarbejde i efterforskningen af den unge kvindes død.

5,3 millioner liter beslaglagt

Abbey og Austins mor, Ginny McGowan, roser den Mexicanske regering for beslaglæggelsen.

– Det her er fantastisk og kæmpestort. Det er nødvendigt, for der er tydeligvis nogle ting, der er nødt til at blive ryddet op i og kigget nærmere på, siger hun og fortsætter:

– De er nødt til at efterforske og afhøre ansatte de steder. Det giver god mening, og det er nødvendigt.

Siden 2010 har den Mexicanske regering beslaglagt mere end 5,3 millioner liter af ulovligt alkohol fra en række butikker og restauranter, heriblandt lokale barer, hoteller og andre underholdningssteder.

Beslaglægninger er kommet fra årelange problemer, hvor forfalsket alkohol er blevet solgt eller produceret med alvorlige sundhedsrisici overfor dem, der drikker det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu