ANNONCE

20-årig dræbt: Vidne i lastbil efterlyses

3. marts 2021 10:10 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ulykken skete den 27. februar

20-årig dræbt: Vidne i lastbil efterlyses
Det var her på Aalborgvej i Vesløs i Thy ulykken skete. Foto: Øxenholt Foto.

En ung mand blev dræbt i en ulykke den 27. februar, da han på vej hjem fra en fest blev ramt af en bil. Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi et vidne, der var i området på ulykkestidspunktet. Det skriver TV Midtvest.

Ulykken skete på Aalborgvej i Vesløs kort før klokken 04.20. Den 20-årige mand havde været til fest i Vesløs, og han havde ringet hjem for at blive hentet.

Politiet har tidligere fortalt Newsbreak.dk, at den unge mand lånte en cykel for at køre familien i møde. Det kostede ham livet.

En 29-årig mand ringede 1-1-2 kort før klokken 04.30 for at fortælle, at han muligvis havde påkørt en cyklist.

– Han fortæller, at han blændede ned, da han mødte en modkørende lastbil. Da han blænder op igen, står den unge mand lige foran ham på vejen. Han havde ikke en chance for at undgå påkørslen, har Jesper Brøndum, vagtchef ved politiet, til Newsbreak.dk, tidligere sagt til Newsbreak.dk.

Har ikke gjort noget forkert

Det er den lastbilchauffør, politiet nu efterlyser. Politiets undersøgelser har vist, at cyklen blev kørt over af bilen, men det er uvist, om den unge mand er væltet på cyklen før påkørslen.

– Vi vil gerne snakke med føreren af lastbilen. Han har ikke gjort noget forkert, vi vil gerne bare høre, om han måske kan fortælle noget om, hvordan cyklisten er væltet, siger Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted til TV Midtvest.

Der findes få informationer om lastbilen, andet end at den kørte på Aalborgvej i retning fra øst mod vest natten til lørdag, den 27. februar.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu