ANNONCE

20-årig skuespillers mystiske død skal nu efterforskes

11. juni 2018 08:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet bekræfter efterforskning, men formoder ingen forbrydelse.

20-årig skuespillers mystiske død skal nu efterforskes
Jackson Odell har medvirket i film og TV-serier. Nu er den bare 20-årige unge mand død. Foto: Future-Image via ZUMA Press/Scanpix

Den blot 20-årige sanger og skuespiller Jackson Odell er fundet død, og omstændighederne herom gør, at en retslæge skal efterforske dødsfaldet blandt andet for at fastslå årsagen. Den unge mand blev fundet død i sit hus i Tarzana i Los Angeles, forlyder det fra politiet ifølge USA Today.

Jackson Odell er især kendt fra tv-serien The Goldbergs, hvor han gennem to sæsoner medvirkede mellem 2013 og 2015. Serien kører endnu. Odell har også spillet med i flere film og kendte TV-serier som iCarly og Modern Family.

Familien har i en Twitter-besked bekræftet dødsfaldet og kalder i øvrigt den unge mand for en kærlig og talentfuld sjæl.

Han vil altid være et skinnende lys. Han havde så meget mere at dele ud af. Vores familie vil altid gå videre med den sandhed, og vort ønske er, at resten af de i verden, der kendte og elskede ham, vil gøre netop det“, står der blandt andet.

Foruden en karriere som skuespiller var Odell også en anerkendt musiker og bidrog med musik til soundtracket tilhørende filmen Forever My Girl, der udkom tidligere i år.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu