20-årig dræber tre tilfældige i Californien

20. februar 2013 02:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
20-årig dræber tre tilfældige i Californien
Billede mangler

USA: Tidligt tirsdag morgen lokal tid påbegyndte den 20-årige deltidsstuderende Ali Syed en tilsyneladende tilfældig drabsmission over en strækning på 40 kilometer i en stjålen bil i Orange County, Californien. Det skriver AP ifølge Washingtonpost.com.

 

Ifølge politiet skød og dræbte han først en kvinde i 20erne i hendes hjem i Ladera Ranch knap 90 kilometer sydøst for Los Angeles med et haglgevær. Herefter kørte han en halv time nordpå, hvor han stjal en pickup truck. Han efterlod ejeren af bilen uskadt, men en forbipasserende blev ramt af flere skud og bragt til hospitalet. Dennes tilstand er endnu ukendt.

Den mistænkte gerningsmand begyndte efterfølgende at skyde mod tilfældige køretøjer på rute 55, men ingen personer blev ramt.

Da han løb tør for benzin, stoppede han i Santa Ana, hvor han stjal en BMW og dræbte føreren, en 69-årig mand, der var på vej på arbejde, oplyser Anthony Bertagna fra Santa Ana politi til AP ifølge Washingtonpost.com.

Den 69-årige blev angiveligt tvunget ud af sin bil, beordret over til kantstenen og skudt, mens flere vidner så på.

»Han blev dybest set henrettet,« fortæller Anthony Bertagna.

Herefter kørte den 20-årige få kilometer videre og stoppede ved en lille forretning, hvor han dræbte en 26-årig mandlig bygningsarbejder og sårede en anden person, før han stjal en mindre lastbil og kørte videre.

Idet politiet halede ind på den mistænkte, stoppede han op og steg ud af bilen og skød og dræbte sig selv, oplyser politiet.

Den 20-årige Ali Syed var en arbejdsløs deltidsstuderende, der boede sammen med sine forældre i området Ladera Ranch i det sydlige Orange County, hvor det første offer blev dræbt, oplyser politimesteren i Tustin, Scott Jordan, til AP ifølge Washingtonpost.com.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu