ANNONCE

20 graders varme på vej

4. maj 2021 07:00 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejrskiftet kommer efter nogle dage med regn

https://newsbreak.dk/

Vejret tirsdag og onsdag byder på en hel masse regnvejr, skyer og mærkbar vind. Temperaturerne vil i dag og i de kommende dage fortsat ligge omkring 10 graders varme, men ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, vil temperaturerne tage et gevaldigt hop i weekenden, hvor der pludselig er udsigt til 20 graders varme.

Det fortæller vagthavende meteorolog Trine Pedersen.

Tirsdag ser ud til at byde på vedvarende regn over hele landet, mens der onsdag er chancer for ophold i regnvejret, stadig med skyer.

Man kommer til at mærke vinden både tirsdag og onsdag, mens der torsdag og fredag er udsigt til et ophold regnvejret, uden at det kommer til at forandre temperaturerne det store.

Varmen kommer

I weekenden er der udsigt til at få solen at se, særligt i den østlige del af landet, mens der natten til søndag er udsigt til mere regnvejr i den nordvestlige del af landet. Til den tid har vinden lagt sig i syd, og det betyder, at der bliver hevet mere varme op mod Danmark.

Vejret vil stadig være ustadigt, og det betyder, at der søndag både er mulighed for regnvejr og op til 20 graders varme.

Hos DMI er man ret sikre på, at temperaturerne vil komme så højt op, men hvor i landet, det bliver varmest, det kan man ikke spå om endnu. Og det varme vejr bliver ikke som den romantiske forestilling om foråret.

– Det er ikke pænt sommervejr. Det er med skyer og regn. Det er sådan lidt op og ned, siger Trine Pedersen.

Farvel til nattefrost

Mens det er usikkert, hvor i landet man får op til 20 graders varme søndag, er det til gengæld mere sikkert, at nattefrosten endelig ser ud til at være mere eller mindre forføjet.

Fraset en lille risiko for temperaturer ned mod frysepunktet natten til fredag, ligger nattetemperaturerne på landsplan i de kommende dage på mellem to og seks graders varme.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu