ANNONCE

20 millioner til heldig dansker: Er det dig?

19. juli 2020 11:16 | Af: Newsbreak.dk

Lørdag aften er en heldig dansker fra Brøndby blevet mangemillionær i Lotto. Spilleren vinder 20 millioner kroner, men mangler endnu at give sig til kende.

En Lotto-spiller fra Brøndby Kommune er blevet 20.000.000 kroner rigere. Vinderen, der havde fået præcis syv rigtige, kan altså se frem til at få sat pengene skattefrit ind på kontoen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Det er fantastisk, at vi står med en vinder af den flotte præmie. Jeg er glad på vinderens vegne og ønsker stort tillykke, siger Pernille Mehl, direktør for Danske Spil Lotteri,

Vinderen, der bor i Brøndby, er den første i sin kommune til at vinde en milliongevinst i Lotto i år. Siden Lotto blev lanceret, er i alt 29 spillere fra Brøndby Kommune blevet millionærer, og aftenens vinder bliver derfor nummer 30 i rækken.

Danske Spil tilbyder millionærrådgivning til den heldige vinder, og ser frem til at høre fra vedkommende.

Udover den heldige milliongevinst til brøndbygenseren er også to andre danskere blevet millionærer lørdag aften på Danske Spils Millionærgaranti.

Den ene vinder på Millionærgarantien har spillet med via kupon købt i Meny Måløv, imens den anden har spillet med via abonnement og bor i Greve Kommune.

Vindertal:
6, 8, 20, 22, 32, 33, 36

Tillægstal:
26

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu