ANNONCE

36-årig mand ramt af skud er uden for livsfare

21. marts 2020 08:47 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

En person er bragt til sygehuset efter et skyderi i Hundige fredag aften. Vedkommendes tilstand er ukendt.

Opdatering 08.47: 

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 36-årige mand, der fredag nat blev skudt, blev ramt i benet. Manden er uden for livsfare.

Ifølge politiet blev manden ramt, da der blev affyret flere skud mod ham. Manden var ved 23.00-tiden ude og gå en tur i området ved Agerhuset i Greve.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Vidner har til politiet fortalt, at der blev affyret flere skud i forbindelse med skyderiet. Efterfølgende flygtede flere personer i en sort personbil af mærket Audi. Bilen var måske en model A6. Den forsvandt i ukendt retning.

Københavns Vestegns Politi modtog klokken 23.15 en anmeldelse om, at der var ild i en bil på Klausdalsbrovej i Herlev. Det undersøges nu, om bilen har forbindelse til sagen.

Sagens offer er udenlandsk statsborger med tilknytning til Danmark. Politiet skriver intet om et muligt motiv i sagen.

Efter skyderiet rykkede politiet ud i stort antal. Man har derfor kunnet se betjente foretage afhøringer, tekniske undersøgelser og sporjagt i Greve-området. Den omtalte bil er også blevet undersøgt.

“Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket nogen afgive skud eller den sorte Audi personbil i Greve-området i forbindelse med skyderiet. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114 med oplysninger og tip i sagen,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Original artikel:

En 36-årig mand er i kritisk tilstand efter at være blevet ramt af skud i boligområdet Askerød i Hundige sydvest for København fredag aften.

Det fortæller vagtchef Thomas Hartmann ved Midt- og Vestsjællands Politi kort efter klokken 00.30 natten til lørdag.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet ved Agerhuset fredag klokken 23.00. Politiet omtalte skyderiet på Twitter klokken 00.27.

– Skyderi ved Agerhuset kl. 2300. Flere skud afgivet, en person ramt. Politi og redning er fremme på stedet og arbejder, lød tweetet. Ritzau fik efterfølgende en opfølgende kommentar fra vagtchef Thomas Hartmann.

– Der er tale om en udenlandsk statsborger, som ikke er bosat i Danmark. Han er i kritisk tilstand, men i live, siger vagtchefen.

Området kan være vigtigt

Ifølge politiet er der blevet afgivet flere skud. Vagtchefen kan dog ikke sige, om den 36-årige mand er ramt af et eller flere skud.

Politiet kan ikke udelukke, at skyderiet er banderelateret. Ifølge vagtchefen har der tidligere været konflikter i det område, hvor skyderiet fandt sted.

Politiet er natten til lørdag massivt til stede i området med blandt andet hundepatruljer og efterforskere for at afklare de nærmere omstændigheder bag skyderiet.

Der er ingen anholdte i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu