ANNONCE

Blodspor og skudhuller: Politiet efterlyser knallert

21. marts 2021 07:33 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Natten til søndag fandt politiet først en bil med skudhuller i Aalborg og derefter en ung mand ramt af skud

Blodspor og skudhuller: Politiet efterlyser knallert
Politiet er massivt til stede i området efter skyderiet. Foto: Rasmus Skaftved.

En 22-årig mand blev natten til søndag fundet ramt af skud af Nordjyllands Politi. Nu efterlyser politiet særlige vidner i sagen.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at man fandt manden klokken 02.59. Man havde modtaget anmeldelse om en tilskadekommen person på Vesterbro i Aalborg, og hos politiet formoder man, at sagen har forbindelse til en anden hændelse tidligere på natten.

Bil gennemhullet

Klokken 00.42 blev der anmeldt et trafikuheld på Hadsundvej i Aalborg, og da politiet nåede frem, fandt man en forladt bil med flere skudhuller. Man fandt også blodspor på stedet.

Politiet efterlyser nu specifikt vidner til skudepisoden. Man formoder, at det er sket omkring adressen Hadsundvej 182, og politiet vil særligt gerne i kontakt med to personer, der kørte fra stedet på en mørk scooter omring klokken 00.42.

– Vi opfordrer alle, der har set denne scooter med to personer omkring gerningstidspunktet – eller ligger inde med viden om sagen – til at ringe til os på 114, siger den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, i en pressemeddelelse.

Efterforsker sagen intenst

Politiet er til stede i Aalborg i stort antal i og omkring Aalborg søndag.

– Vi efterforsker intenst for at finde gerningspersonerne til det her. Skudafgivelse i det offentlige rum er helt uacceptabelt. Det sætter vi omgående massivt ind over for, siger Frank Olsen.

Ingen personer er anholdt i sagen, og politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget præcist om motivet til skudepisoden.

– Men vores efterforskning peger i retning af, at det er et internt opgør i et lokalt kriminelt miljø, der ligger til grund for episoden, siger Frank Olsen i pressemeddelelsen.

Uden for livsfare

Mens sagen efterforskes, kan borgere i blandt andet området omkring Hadsundvej forvente at møde politiet. De arbejder på at klarlægge, hvad der gik forud for skyderiet, hvad der skete under og efter skyderiet, og i den forbindelse skal der gennemføres tekniske undersøgelser, og flere vidner skal afhøres af politiet.

– Derfor vil borgere i Aalborg i den kommende tid kunne se en del politi i hele byen, men især i området omkring Hadsundvej og Vesterbro vil vi være til stede, har Frank Olsen sagt tidligere søndag morgen.

Politiet har tidligere oplyst, at den 22-årige mand er kendt af politiet i forvejen.

Han blev afhørt på hospitalet ved 05.00-tiden søndag morgen. Han er uden for livsfare.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu