22-årig død efter brutalt overfald

23. april 2019 10:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 22-årig mand, der blev brutalt overfaldet lørdag aften i Horsens, er nu død.

Video: LocalEyes.dk

Mindst to gerningsmænd er på fri fod efter et voldeligt overfald i Horsens lørdag aften. Overfaldet har nu fået et tragisk udfald, skriver Horsens Folkeblad tirsdag morgen. Den 22-årige mand, der både blev sparket i hovedet og slået, er død.

Se mere video på Local Eyes.dk.

Den overfaldne har på intet tidspunkt siden det grusomme overfald været ved bevidsthed. Han døde ved midnatstid mellem mandag og tirsdag, bekræfter Lars Peter Madsen over for Horsens Folkeblad.

Politiet oplyste søndag, at offeret var overført til og indlagt på Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor læger kæmpede for at redde ham. Overfaldet skete klokken 18.42 lørdag aften i nærheden af Horsens Kunstmuseum i parken Lunden.

Ifølge politiet var der mange andre mennesker til stede i Lunden på det tidspunkt, og det er da også lykkedes at få en række vidnehenvendelser, men gerningsmændene er ikke fundet endnu, siger Madsen.

– Vi har allerede hørt fra en del vidner, og vi har også fået flere brugbare tip og navne på mulige gerningsmænd. Dem skal vi nu have talt med. Men vi vil stadig meget gerne høre fra alle, der kan have set noget. Vi har hørt fra vidner, at der var rigtig mange mennesker til stede i Lunden, da overfaldet fandt sted, siger Lars Peter Madsen til HSFO.dk.

Tilsyneladende stod to personer bag overfaldet. De blev set løbe fra stedet og er blevet beskrevet som spinkle af bygning, lød det mandag. Et mere præcist signalement er blevet udsendt:

Den ene var cirka 180 centimeter høj, tynd og havde mellemblond hår og mørkt tøj. Den anden var omtrent 185 centimeter høj, og han beskrives også som værende tynd. Han har kort mørkt hår og var iført sort tøj og en sort kasket.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu