ANNONCE

22-årig dummede sig gevaldigt igen og igen

18. marts 2020 11:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En patrulje ved Midt- og Vestsjællands Politi standsede en 22-årig mand ved en kontrol. Det viste sig at være en god idé.

22-årig dummede sig gevaldigt igen og igen
En 22-årig mand blev anholdt efter en rutinemæssig kontrol, da han var påvirket af hash. Faktisk er han den seneste tid blevet taget for narkokørsel fem gange. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag foretog en patrulje ved Midt- og Vestsjællands Politi en rutinemæssig kontrol.

Ved kontrollen standsede de en 22-årig mand fra Ringsted. Det skulle vise sig, at han mange gange før er blevet stoppet – og med god grund.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 22-årige fører var påvirket af hash, da patruljen standsede ham. Han blev derfor anholdt og sigtet, ligesom der blev udtaget en blodprøve.

For Midt- og Vestsjællands Politi var den 22-årige mand ved at være et kendt ansigt. For bare dagen før blev han standset på Køge Bugt Motorvejen. Også her var han påvirket af hash under kørsel.

Faktisk er den 22-årige mand fra Ringsted blevet stoppet intet mindre end fem gange i 2020 inklusiv de to nyeste sager. Alle gange er manden blevet sigtet for narkokørsel.

Midt- og Vestsjællands Politi afventer mandens blodprøve, hvorefter den 22-årige kan få afgjort alle sine sager på en gang.

Manden havde lånt bilen, som han kørte i under seneste kørsel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu