22-årig mand anklaget for vanvittigt trafikdrab

16. maj 2018 15:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 68-årig kvinde mistede livet, da hun blev ramt af en bil, der tilsyneladende kørte alt for stærkt.

22-årig mand anklaget for vanvittigt trafikdrab
Kvinden blev dræbt af påkørslen. Arkivfoto: Elo Christoffersen.

En 68-årig kvinde blev 19. januar dræbt i en trafikulykke, hvor hun blev ramt af en bil, der tilsyneladende kørte med ekstremt høj fart.

Newsbreak.dk har omtalt ulykken før, blandt andet da Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste vidner, der havde set selve ulykken, og da politiets mistænkte meldte sig selv. TV Midtvest har nu samlet op på sagen og kan dermed give offentligheden indblik i, hvad der skete, da kvinden blev dræbt.

TV Midtvest skriver, at den 22-årige bilist er blevet tiltalt for selve drabet og for en lang række andre forhold, der strækker sig fra 2016 til 2018, hvor den unge mand blev anholdt. Den hårdste anklage mod manden er ubestridt drabet på den 68-årige kvinde.

Afsindig fart

Politiets efterforskning har vist, at den 22-årige kørte fra Skive til Silkeborg med en gennemsnitsfart på 126 kilometer i timen den aften, kvinden blev dræbt. Den 68-årige kvinde blev, som Newsbreak.dk tidligere har fortalt ramt, da hun krydsede Viborgvej i Silkeborg.

Ifølge TV Midtvest blev kvinden ramt med en sådan fart, at hun blev trukket ind under bilen. Politiet fandt lemmer fra kvinden 75 meter fra det sted, hun blev ramt. Anklageskriftet mod den 22-årige er otte sider langt, og du kan læse mere om de mange anklager hos TV Midtvest. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu