22-årig mand dræbt – 18-årig mand anholdt

26. december 2017 12:46 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 18-årige er sigtet for manddrab

En 18-årig mand er tirsdag blevet anholdt af Københavns Politi, sigtet for drab på en 22-årig mand. Det oplyser central efterforskningsleder ved Københavns Politi, René Jensen, til Newsbreak.dk.

Den 22-årige mand blev stukket med kniv i løbet af natten til, eller tidligt, tirsdag morgen. Newsbreak.dk har tidligere omtalt sagen, men det har indtil nu ikke været klart, hvor ilde tilredt den 22-årige var efter episoden.

– Vores undersøgelser og efterforskning har peget på en formodet gerningsmand. Han er anholdt og sigtet for manddrab, fortæller René Jensen til Newsbreak.dk.

Flere anholdte i sagen

Da Newsbreak.dk omtalte sagen tidligere tirsdag forlød det, at der var tre anholdte i sagen. Det tal er steget til fire, da den sigtede i sagen ikke er blandt de oprindeligt anholdte. De tre personer, der tidligere på dagen blev anholdt, er ikke blevet løsladt.

– Vi taler med dem og prøver at afklare deres part i sagen, fortæller René Jensen til Newsbreak.dk.

Grundlovsforhør

Næste skridt i sagen bliver formentlig, at den sigtede skal fremstilles for en dommer, hvilket forventes at ske i løbet af tirsdagen.

Politiet arbejder stadig på at finde hoved og hale i, hvad der er gået for sig. For nu kan man ikke fortælle, hvad der ledte op til knivstikkeriet, eller hvad det specifikke motiv har været.

De pårørende til den 22-årige dræbte er blevet underrettet om, hvad der er sket.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu