22-årig kvinde bortført i Odense

11. februar 2013 16:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
22-årig kvinde bortført i Odense
Billede mangler

En 22-årig kvinde blev natten til lørdag udsat for frihedsberøvelse i Odense. Det oplyser Fyns Politi til bt.dk.

 

– Kvinden er fredag nat klokken 04.00 på vej hjem fra byen på sin cykel. Hun kører ad Bjørnemosevej i Odense S og videre ad stisystemet, der går fra Bjørnemosevej og videre syd for Syddansk Universitet. Ved krydset kommer en bil bagfra, og umiddelbart efter bliver kvinden skubbet i grøften, hvor formodentlig en mand giver hende en hætte over hovedet, samler hendes hænder på ryggen med plastikstrips og smider hende ind i en varevogn, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi til bt.dk.

Herefter kørte varebilen rundt med kvinden i anslået 5-10 minutter, hvorefter hun fik plastikstrippen klippet op og blev smidt ud af varebilen, hvilket skete på Hestehaven – cirka en km fra stedet, hvor hun blev taget op.

Under køreturen blev der ikke sagt noget til kvinden, og gerningsmændene talte heller ikke sammen.

Kvinden blev ikke udsat for nogen form for seksuelt overgreb.

Den 22-årige kvinde har ikke kunnet beskrive hverken gerningsmændene eller køretøjet. Hun er dog overbevist om, at der er tale om en større varebil med skydedør i højre side.

– Hun har på fornemmelsen, at der var tale om en til to gerningsmænd plus en chauffør. Vi har genafhørt hende i dag. Men vi har ikke mange spor at gå efter, og vi har heller intet motiv, siger vicepolitikommissæren, der fortæller, at politiet har haft både hunde og teknikere på stedet.

Fyns Politi efterlyser vidner, der natten til lørdag mellem klokken 03.00 og 05.00 har set mistænkelige større varebiler i området mellem Odensevej, Bjørnemosevej, Hestehaven og Syddansk Universitet.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu