ANNONCE

22-årig reddet op af Aalborg Havn

18. august 2012 09:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
22-årig reddet op af Aalborg Havn
Billede mangler

En 22-årig mand fra Aalborg er lørdag morgen blevet reddet fra at drukne i Limfjorden af to betjente fra Nordjyllands Politi.
Manden havde efter eget udsagn ligget i vandet i to timer, da politiet klokken 05.25 fik en anmeldelse fra en beboer på Stuhrsvej ud til Aalborg Havn, der havde hørt den 22-årige råbe om hjælp fra vandet.
– De to betjente opdager personen nede i vandet, og han kan ikke selv komme op, da der er mere end to meter op til kajkanten. Han ligger i nærheden af en stige, men har ikke kræfter til at komme op selv, fortæller vagtchef Karsten Kristensen.
Der bliver tilkaldt en lægeambulance og en båd, og imens forsøger betjentene at få ham op ved at kravle ned ad stigen – men selvom de har benene i vandet, kan de ikke få ham op.
– Der er også en redningspost på stedet, men den er tom og der er ingen redningskrans inden i den, siger Karsten Kristensen.
Derfor må de to politifolk finde på en anden løsning for at få manden op, mens de venter på forstærkninger.
– De to politifolk finder derfor på en arbejdsplads lige i nærheden noget tovværk, som de lynhurtigt binder en løkke på, kravler ned ad stigen og får den bundet rundt om livet på manden, fortæller vagtchefen.
I mellemtiden er der kommet assistance fra flere patruljer og sammen får de halet manden op. Klokken 05.35 får de kørt ham på skadestuen inden ambulance og båden når frem.
– Manden er ganske underafkølet, og i samme øjeblik han kommer op af vandet, så fryser han som et espeløv. Han havde ikke noget tøj på – det havde han taget af, da han kom i vandet, fordi det var svært at holde sig flydende, siger vagtchefen.
Politiet ved endnu ikke, hvordan aalborgenseren er havnet i vandet. Han var tilsyneladende beruset, uden at være kraftigt beruset.
– Det er en stor og meget flot politiindsats på stedet, som betjentene har udvist, for at få ham op, siger vagtchefen.
Det er ulovligt at bade i havnen. Manden vil senere på dagen blive afhørt af politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu