ANNONCE

23-årig anholdt for to drabsforsøg

6. august 2019 16:43 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den efterlyste forsøgte at stikke af. Men forgæves.

Retten i Glostrup har til eftermiddag varetægtsfængslet en 23-årig mand for drabsforsøg i Søborg og i Ballerup i foreløbig 16 dage.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi har eftersøgt den 23-årige i nogen tid, og han blev anholdt natten til dag i Husum, efter han sammen med en 22-årig mand forsøgte at stikke af fra en hundepatrulje i Rødovre i en stjålet bil.

Den 23-årige blev anholdt i forbindelse med en hændelse på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni, hvor en 36-årig mand blev skudt og stukket med kniv. Han var umiddelbart i kritisk tilstand, men blev senere meldt uden for livsfare.

I efterforskningen af drabsforsøget i Søborg er to andre mænd på 22 og 26 år i forvejen varetægtsfængslet, og en 36-årig mand er varetægtsfængslet in absentia. I samme sagskompleks er også to kvinder på 31 og 41 år varetægtsfængslet.

Artiklen fortsætter under videoen

Ved retsmødet, der blev holdt for lukkede døre, bestemte retten, at den 23-årige skulle varetægtsfængsles foreløbig til den 22. august.

– Efterforskningen af de to drabsforsøg pågår fortsat og peger foreløbig ikke i retning af motiver, der kan relateres til bander, men angiveligt udspringer af uenighed mellem personer med kriminelle tilhørsforhold, siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Tidligere anholdelser

En større politistyrke rykkede fredag 26. juli ind i en villa på Aagerupvej i Ballerup, der samtidig blev spærret af. Politiet ville til at begynde med ikke udtale sig om årsagen, men der var tale om et særdeles stort opbud af blandt andre kampklædte betjente.

I en senere pressemeddelelse udsendt klokken godt 11 skriver Københavns Vestegns Politi, at en 22-årig ung mand nu var blevet anholdt. Manden blev sigtet for drabsforsøg.

– Dagens aktion sker efter massivt efterforskning og jeg vil ikke udelukke at der kommer flere anholdelser i sagen, sagde Henrik Hougaard i pressemeddelelsen.

Flere fængslede

I forbindelse med drabsforsøget er altså også  en 26-årig mand i forvejen varetægtsfængslet i sagen. Desuden er en 31-årig mand fængslet i sagen in absentia, hvilket betyder, at han ikke var fysisk til stede.. Det skrev Newsbreak.dk 11. juli.

– Det blev holdt for lukkede døre, så jeg kan ikke sige noget om, hvorfor den 36-årige blev fængslet i absentia, sagde vicepolitiinspktør Peter Malmose dengang til Newsbreak.dk. Han nævnte da også, at der muligvis ville finde flere anholdelser sted.

Det kom der så i dag.

Udover sigtelsen i ovennænvte sag, sigter Københavns Vestegns Politi ham desuden for at skyde en 28-årig mand i benet på Pederstrupstien i Ballerup den 20. juli.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu