23-årig turist fundet nøgen og død i grotte

13. marts 2019 10:45 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Der er stadig uklarheder omkring dødsårsagen.

Catherine Shaw blev 8. marts efterlyst af både familie og venner. Hun havde været forsvundet siden 5. marts, mens hun rejste rundt omkring Lake Atitlan i Guatemala.

“Hun har intet med sig, heller ikke pas, penge eller mobiltelefon”, skriv hendes ven Paco Patchouli i en efterlysning på Facebook.

Også Shaws forældre opfordrede i en video personer, der vidste noget om deres forsvundne datter, til at hjælpe.

Nu er den 23-årig Catherine Shaw fundet død i en grotte. Nøgen.

Det skriver Daily Mail.

Søndag blev hendes noget specielle jakke fundet af frivillige, der deltog i eftersøgningen. Den lå 3,2 kilometer fra det hostel, hvor Shaw boede.

Hun blevsøndag fundet af et eftersøgningshold, da en hundehvalp, der var sammen med Catherine Shaw, fredag blev set tæt på findestedet.

Ifølge lokale medier er den britiske kvinde blevet myrdet. Myndighederne oplyser, at kvæstelser tyder på et fald fra 91 meters højde. De oplyser også, at hun angiveligt var nøgen for at slikke sol – og der ikke var tegn på seksuelt misbrug.

Der arbejdes stadig på at fastslå dødsårsagen.

Ifølge ejeren af det hostel, hvor Shaw boede, havde hun inden sin forsvinden uddelt hashkager til andre gæster. Noget, der angiveligt skulle have ført til hallucinationer for hostel-ejeren.

– Efter min mening var hun fuldstændigt høj på stoffter, vidste ikke, hvad hun gjorde, siger ejeren til Daily Mail.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu