24-årig kvinde stjal en øl – hun sigtes for væbnet røveri

30. april 2012 05:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
24-årig kvinde stjal en øl – hun sigtes for væbnet røveri
Billede mangler

24-årig kvinde stjal en øl fra Fakta på Sjællandsgade i Aalborg – blev opdaget og trak en køkkenkniv og truede personalet.
 
Det er ikke bare tømmermænd en 24-årig kvinde fra Aalborg mandag morgen vågner op med i detentionen på politigården i Aalborg.
 
Hendes forseelse var i første omgang ikke andet, end at hun i beruset tilstand stjal en øl fra Fakta på Sjællandsgade i Aalborg. Men det udviklede sig til et væbnet røveri som i retten bliver takseret langt hårdere.
 
Da personalet opdagede, at hun havde stjålet en øl og derfor forsøgte at stoppe hende trak den 24-årige kvinde nemlig en køkkenkniv og truede personalet til at gå væk fra hende. De gør de og tilkalder i stedet politiet.
 
Politiet fandt i løbet af få minutter kvinden, der gik og drak den stjålne øl. Hun var ifølge bt.dk halvfuld og kunne uden problemer anholdes.
 
Hun ligger nu stille og roligt og sover den ud nede i detentionen. Men det er noget skidt for hende. Hun er gået fra at gøre sig skyldig i butikstyveri, til at hun nu vil blive sigtet for væbnet røveri, siger vagthavende ved Nordjyllands politi, Per Vagn Nielsen, til bt.dk.
 
Kvinden er ikke kendt af politiet – men det bliver hun nok nu. I stedet for en bøde for butikstyveri risikerer kvinden nu en længere fængselsstraf.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu