ANNONCE

24-årige Cecilia er DK’s bud på Miss Earth 2011

2. december 2011 15:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
24-årige Cecilia er DK's bud på Miss Earth 2011
Billede mangler

24-årige Cecilia Iftikhar har aldrig stillet op til en skønhedskonkurrence før og heller aldrig arbejdet som model. I morgen deltager hun i finalen ved Miss Earth 2011 på Filippinerne. 
 
Et dansk bud på verdens smukkeste kvinde: 24-årige Cecilia Iftikhar fra København.
 
Selv om den nye Miss Earth Denmark, 24-årige Cecilia Iftikhar, elsker at rejse, så nyder hun også når hun er hjemme i København. Cecilia bor dels hos kæresten Odin og hjemme hos sine forældre. Cecilia nyder når hun og moderen hygger sig i køkkenet med at lave mad. Jeg har mange livretter og elsker hyggen når vi står i køkkenet sammen.
 
Cecilia vandt den danske del af skønhedskonkurrencen foran over 1400 andre ansøgere i Miss Danmark® Organisationen, som udover miljø konkurrencen Miss Earth®, også har rettighederne til Miss Universe® og som den eneste at kåre den officielle Miss Danmark®
”Det var udelukkende på grund af velgørenhed at jeg tilmeldte mig i sommers. Jeg havde slet ikke ventet at vinde. Der var mange andre som både havde været til andre konkurrencer og arbejder som modeller der stillede op. Men jeg er lykkelig over at jeg blev den heldige vinder. Det er en meget stor ære at repræsentere Danmark ved Miss Earth® konkurrencen”, siger Cecilia, der til daglig arbejder som tandplejer i hjertet af København.
 
Cecilia er optaget af mange ting.
”Jeg har kendt Odin i et par år. Først var vi bare venner, men nu er vi kærester”, griner Cecilia som tydeligvis er meget glad for Odin og forståeligt nok er han også stolt af sin dejlige kæreste.
Cecilia hedder Iftikhar til efternavn som tegn på sin multikulturelle baggrund. Faderen er fra Pakistan og moderen er dansker. Hendes hjerte brænder specielt meget for velgørenhed.
”Men det kan jeg først fortælle mere om i starten af det nye år, og det glæder jeg mig til gengæld også til. Jeg ønsker at være med til at gøre en forskel – stor som lille”.
 
Internationale bureauer har allerede kontaktet Miss Danmark Organisationen om den eksotiske skønhed som vil hyre den danske skønhed. Men Cecilia siger ikke ja til alle opgaver. Eksempelvis vil hun ikke fotograferes nøgen eller meget let påklædt.
”Som Miss Earth Denmark skal jeg være en god rollemodel”, siger Cecilia, der har disse fremtrædende mål: Højde 1,73, vægt: 53 kg. Mål: 82-68-96. Håret er mørkebrunt og øjnene mørkebrune.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu