26-årig italiener stukket med kniv i København

7. marts 2013 20:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
26-årig italiener stukket med kniv i København

En 26-årig italiensk statsborger er uden for livsfare, efter han torsdag eftermiddag blev stukket med en kniv i venstre brystkasse på Bådmandsstræde på Christianshavn. Han fik også et snit i næsen i forbindelse med knivstikkeriet.

 

»Han er heldigvis ikke i livsfare mere, men knivstikket har medført indre blødninger, som nu bliver drænet og holdt øje med på Rigshospitalet,« fortæller efterforskningsleder i Københavns Politi Robert Jensen.

Flere vidner overværede knivstikkeriet.

»Vidner så, at der var tumult, en kniv blev trukket frem, hvorefter gerningsmanden flygtede fra stedet. Vidnerne kunne ikke sige, hvad der gik forud for knivstikkeriet, men kunne give et udførligt signalement af manden,« siger Robert Jensen.

Det signalement hjalp så en politipatrulje, som gennemsøgte Christianshavn Metro, til at genkende den formodede gerningsmand.

Den anholdte mand er asylansøger fra Libyen, fortæller Robert Jensen, der anslår, at han er jævnaldrende med ofret.

»Vi skal nu have teknikerne til at undersøge ham, så skal han afhøres og sigtes for drabsforsøg. I morgen vil han blive fremstillet i Dommervagten,« siger Robert Jensen, der afviser, at knivstikkeriet har forbindelse til bandemiljøet.

»Ud fra begge mænds baggrunde er der intet der tyder på, at de har banderelationer,« siger han.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu