ANNONCE

27-årig i livsfare efter stik: En person sigtet for drabsforsøg

13. marts 2018 11:09 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Sydøstjyllands Politi har anholdt en 29-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg mandag morgen.

27-årig i livsfare efter stik: En person sigtet for drabsforsøg
En 27-årig mand var i livsfare efter et knivstikkeri i Kolding tidligt mandag morgen. Foto: Colourbox

En 29-årig mand fra Kolding-egnen er nu blevet anholdt, efter et voldsomt knivstikkeri i en lejlighed i Kolding tidligt mandag morgen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 29-årige blev anholdt mandag eftermiddag, efter der var blevet udsendt en efterlysning med et signalement af den formodede gernignsmand. Den 29-årige er nu sigtet for drabsforsøg. Han bliver i løbet af tirsdag fremsat i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet i fire uger. Den 29-årige har endnu ikke fortalt, hvordan han forholder sig til sigtelsen, oplyser politiet.

Offeret i sagen er en 27-årig mand. Han blev efter knivstikkeriet meldt alvorlig tilskadekommen. Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at han blev stukket flere gange i sin egen lejlighed på Frederik 7. vej i Kolding. Gerningsvåbnet er formentlig en kniv.

Den 27-årige var i en periode i livsfare.

Sagen blev anmeldt af en person, der havde hørt støj fra lejligheden. Da politiet kom frem var der kun det 27-årige offer til stede i lejligheden, men efterforskningen har ledt mistanken hen på den 29-årige mand, der nu er anholdt.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu