27-årig mand knivdræbt: Nu er to personer anholdt

8. august 2017 20:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat to mænd i sagen - og de ved godt selv hvem de er.

Betjente, teknikere og hunde arbejdede lørdag aften igennem arbejdet i området. Video: Local Eyes.

Nordjyllands Politi har tirsdag anholdt to af de fire eftersøgte mænd i en sag hvor en 27-årig mand blev dræbt med kniv i lørdags, den 5. august. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelserne er sket efter en intens efterforskning, der er foregået siden knivdrabet hvor den 27-årige mand mistede livet.

Politiet har foretaget en intens eftersøgning efter de mistænkte, blandt andet på deres bopæl og på andre mulige opholdssteder, ligesom man har meldt ud de steder, hvor de eftersøgte færdes og i offentligheden, at man leder efter de pågældende.

Se flere videoer på Local Eyes

Den ene, en 27-årig lokal mand, meldte sig tirsdag – sammen med sin forsvarer – klokken 13.55 til politiet, hvorefter han blev anholdt.

Den anden, en 25-årig ligeledes lokal mand, blev rutinemæssigt standset i et køretøj. Den 25-årige blev anholdt i tirsdag klokken 15.06.

Begge mænd er sigtet for drab. De fremstilles i lukket Grundlovsforhør i morgen, onsdag den 9. august, i Retten i Aalborg klokken 12.00.

– Vi har efterforsket massivt, og vi har i forløbet yderligere fået styrket vores mistanke-grundlag mod de fire personer, hvoraf vi altså nu har anholdt to, mens vi fortsat eftersøger de sidste to, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, der opfordrer de sidste to eftersøgte til omgående at melde sig til politiet.

Går ud med billeder

De to mænd, der altså fortsat er på fri fod, er henholdsvis 25 og 32 år gamle, og de er begge fra lokalområdet.

– De er bekendt med, at vi eftersøger dem. Og vores næste oplagte efterforskningsskridt er at gå ud i offentligheden med deres navn og billede, fordi de er eftersøgt til alvorlig kriminalitet: en drabssag, siger Frank Olsen.

Desuden bedes borgere om at ringe til politiet på 114, hvis man har kendskab til de to efterlystes opholdssted – eller i det hele taget hvis man har andre oplysninger i sagen. Man skal ringe til politiet og ikke selv forsøge at pågribe dem.

Politiet efterforsker fortsat massivt i sagen, hvilket blandt andet indebærer afhøring af vidner, sikring af spor og opfølgninger på de mange henvendelser, der kommer ind i sagen. Og derfor har politiet på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu