ANNONCE

27-årig kvinde i slagsmål på pubcrawl i Aarhus

1. december 2011 12:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
27-årig kvinde i slagsmål på pubcrawl i Aarhus
Billede mangler

En kvinde kom ualmindeligt slemt til skade under en pubcrawl i Aarhus onsdag eftermiddag.
Ifølge Østjyllands Politi fik hun skåret halsen over i et slagsmål med en meget større mand.
Den 27-årige kvinde var i byen med nogle venner, men kom på et tidspunkt op at skændes med en ca. 30-årig mand, som beskrives som muskuløs, kronraget og ca. 190 centimeter høj.
Kvinden smed indholdet af et glas øl i hovedet på manden, som svarede igen ved at skubbe hende kraftigt to gange i brystkassen. Skubbene var så hårde, at kvinden faldt igennem en glasdør. Hun faldt imidlertid så uheldigt, at hendes halspulsåre blev skåret over.
Politiet gav førstehjælp på stedet, hvorefter hun blev kørt til skadestuen med politieskorte, fortæller Politikommissær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, til Newspaq.
“Der konstaterer man, at halsen er skåret op fra den ene side til den anden – altså en 15 centimeter lang flænge hen over halsen,” siger Mogens Brøndum til Newspaq.
Kvindens tilstand er stabil og politiet har indledt en efterforskning.
Gerningsmanden flygtede efterfølgende fra stedet og er nu efterlyst af politiet. Han var iført en sort dynejakke, hvorunder han bar en sort og rød PEAK-jakke.
“Vi har allerede nu talt med en hel del mennesker og er umiddelbart fortrøstningsfulde med hensyn til sagens opklaring.”
Eventuelle oplysninger kan ringes ind til Østjyllands Politi på 8731 1448

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu